vazaci-sytem---back.jpg

jak-vybrat-vazaci-system_nadpis.jpg

 

 

Office Depot nabízí výběr tří vázacích systémů pro různé potřeby zákazníků.

Každý systém má jak své výhody, tak i nevýhody. Níže je souhrn vlastností a charakteristických
znaků každého systému, abyste se ujistili, že vyberete právě ten správný pro své potřeby.

 

 

krouzkova-vazba.jpg

Kroužková vazba

 

Hřebenová (plastová) vazba patří mezi nejoblíbenější systémy. Je velmi jednoduchá na manipulaci a je možné s ní svázat malé množství od několika listů až po 400 listů papíru. Doplňování archů je velmi snadné a systém je ideální pro dokumenty, které musí ležet vodorovně, jako třeba obslužní manuály. Záleží na použité fólii, ale hřebenové vázání je pravděpodobně nejvýhodnější.

 

 

 

 

 

dratena-vazba.jpg

Drátěná vazba

 

Správný výběr pro firmy, které si přejí vytvořit profesionálnější prezentaci a již nepředpokládají přidávat další dokumenty. Systém je opět velmi jednoduchý na manipulaci a je schopný svázat listy od malého množství až po 140 listů. Doplňování archů je složité a pokaždé vyžaduje nový drát. Vázání je vhodné pro dokumenty, které mají ležet vodorovně, a stránky se dají otáčet o 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

termovazba.jpg

Termovazba

 

Rychlý systém vázání. Již jednou svázané jednotlivé stránky mohou být vyměněny, avšak vyměňování několika stránek najednou může být složité. Takto svázaný dokument je dokonale rovný. Systém sváže až 400 stránek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

home-icon-50x34px.pngNa úvodní stránkuNakoupit vázací strojeshop-icon-65x34px.png

Web online.officeo.cz využívá soubory cookies. Některé jsou nezbytné pro běh e-shopu, některé nám slouží pro analýzu chování uživatelů a jeho další vylepšování. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s používáním všech cookies. V odkazu „Upravit nastavení“ můžete nastavení upravit.


Upravit nastavení